Vooraankondiging kick-off campagne Hand in Hand

Campagne tegen discriminatie en voor meer (etnisch-culturele) diversiteit op de arbeidsmarkt (oktober 2013 - mei 2014). Kick-off op zaterdag 28 september, 10u tot 13u, St. Niklaas.

Naar aanleiding van de verkiezingen van mei 2014 zullen Hand in Hand en een aantal partnerorganisaties een grootschalige landelijke campagne voeren tegen discriminatie en voor meer (etnisch-culturele) diversiteit op de arbeidsmarkt.

Op zaterdag 28 september 2013 geven we de aftrap voor deze campagne. We lichten er toe waarom we de campagne voeren, hoe we dit gaan doen en welke eisen we willen realiseren. Het campagnemateriaal zal er beschikbaar zijn en we consulteren de aanwezigen over extra acties. We rekenen op de medewerking van vele vrijwillig(st)ers.

Interesse? Noteer dan alvast datum en plaats in uw agenda: zaterdag 28 september, 10u tot 13u (gevolgd door een facultatieve lunch), in het CC Kasteel Walburg, Romain de Vidtspark (stadspark), Walburgstraat 35, 9100 Sint-Niklaas.

Meer info volgt later. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze mailinglijst (zie onder bij Contact) en/of wordt lid van onze facebookpagina.

 

 

Reactie toevoegen

To prevent automated spam submissions leave this field empty.